Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Magic Land Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jucarie aniversara Pinata
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pinata - un amuzant joc la petreceri care promite multa distractie. Varianta clasica este potrivita copiilor cu varsta mai mare +7ani iar cea cu sfori si celor sub 7 ani.

Pinata este populara in intreaga lume, in orice ocazie, fiind un amuzant joc la petreceri care promite multa distractie.

Sunt doua tipuri de jocuri pinata: pinata clasica si pinata cu sfori.

Pinata clasica – 110 lei
Pinata cu sfori – 150 lei
Pentru colaboratori – locuri de joaca, magazine – va rog sa ma contactati.

Produsele se comanda la adresa de e-mail: partyart.office@yahoo.com
Pinata clasica

Regulile sunt simple:

O pinata plina cu mici delicii - bomboane, ciocolata jucarii mici, fructe - este suspendata de un pom (poate fi si doar o franghie tinuta de doi adulti). Gazda deseneaza un cerc cu diametrul de 5 metri in jurul pinatei, inauntrul caruia jucatorii nu pot sta decat daca este randul lor (altfel risca sa fie loviti in cap). Toti participantii vor forma un sir, cu cei mai mici jucatori la inceput.

Dupa ce este legat la ochi, fiecare jucator are trei sanse de a lovi pinata cu un bat.

Cand in cele din urma pinata se sparge, surprizele din interiorul ei se imprastie pe jos, ceea ce duce inevitabil la un haos plin de veselie.
Pinata cu sfori
Multi parinti prefera varianta trasa a acestui joc pentru copiii mai mici sau pentru o petrecere organizata in casa.

Pinata cu sfori este practic la fel ca cea obisnuita, cu mici exceptii. In primul rand, aceasta are o trapa secreta. In al doilea rand, are aprox. 20 de snururi sau sfori care atarna in partea de jos. Dar un singur snur "castigator" este prins de trapa care se deschide cand acesta este tras - moment in care toate bunatatile din ea se imprastie pe jos.

Toate celelalte snururi sunt prinse usor si se desprind atunci cand sunt trase. Pinata cu sfori nu se distruge in final si poate fi pastrata ca amintire de la petrecere.
Din Gura in Gura